Kurser og Lejrskoler

Med sin fortid som skole og højskole er Lindvig Ferie- og Kursuscenter et helt oplagt valg, når destinationen for virksomhedens kursus eller skolens lejrskoleophold skal findes.

Vi har særdeles velegnede og ganske moderne kursusfaciliteter. Vi råder over hele tre kursuslokaler, herunder en konferencesal til 130 personer, hvortil kommer en arkade og café, hvor vi bespiser jer på bedste vis.

Endvidere har vi masser af kroge og bålpladser, hvor I under kursusforløbet vil kunne mødes i mindre grupperinger. Disse omgivelser er med til at give såvel instruktører som kursister en helt speciel og uforglemmelig oplevelse. Hos os er I ”havnet på en øde ø”, og ingen finder behov for at søge nye udfordringer i et pulserende byliv, der ikke findes. Her er I i jeres egen midte. Midt i naturen.

Vi tilbyder kursuspakker til priser, som absolut er konkurrencedygtige.

Dagskursus 1½ dag (ankomst morgen – afrejse næste dag efter frokost):

- Smurte rundstykker med pålæg og kaffe samt isvand og kaffe/te om formiddagen.
- Frokost: Pålægsbord med brød og smør, salat samt ”lidt lunt” og lidt ost.
- 1 tilhørende øl/vand
- Frugt samt kaffe og kage om eftermiddagen
- Aftensmad – to retter efter kokkens valg (minus drikkevarer)
- Overnatning på enkeltværelse med linned/håndklæder (med opredning)
- Morgenmad/frugt og isvand samt kaffe/te om formiddagen
- Frokost med 1 øl/vand

Pris pr. deltager: 995,-


Lejrskoler:
På under 10 år er der i området virkelig skabt ”reason-to-go” for lejskolerne:
Filsø er genoprettet og er sammen med Tipperne, Vesterhavet, Blåbjerg Plantage og Ringkøbing Fjord virkelig et besøg værd for flokken, som ønsker at udforske og udfordre naturen.
Endvidere ligger Vadehavsmuseet og Fiskerimuseet i fornuftig køreafstand. Endelig har området fået sit helt unikke særkende, idet der i Blåvand er etableret et Tirpitzmuseum, som ikke er set lignende i området. Tirpitz er tegnet af den verdensberømte arkitekt, Bjarke Ingels.