Danhostel Nymindegab – Vi samler familien!

Lindvig i Lønne er på rekordtid blevet markedsdominerende såvel lokalt som regionalt, når det kommer til afvikling af fester og selskaber.

Folk fra nær og fjern har nemlig fået øjnene op for vort gode køkken, vore dejlige vine og den gode, lidt uformelle servering og service, ligesom vi bliver mødt med beundring for lokaliteterne – såvel de indvendige som de udendørs af slagsen – der er med til at give festen og arrangementet en helt speciel og absolut uforglemmelig atmosfære.

Vi leverer en kvalitet, som vi til enhver tid kan stå inde for. Hos os er det ikke afgørende, om maden eller vinen serveres fra højre eller venstre side, men vi lægger vægt på, at gæsten altid føler sig godt behandlet og i det hele taget er i gode hænder.

Hos os kan du holde fest både med og uden overnatning, ligesom du frit kan vælge mellem, om drikkevarerne skal betales efter regning eller om du ønsker et ”all-inklusive”-arrangement.

Vi har strikket et festkoncept sammen, hvoraf vores ydelser og priser fremgår. Selve menuerne taler vi om, afhængig af, hvad I kunne tænke jer. Prislisten kan downloades her >>>

Ønsker du et tilbud på andre arrangementer, som måske ikke fremgår af prislisten - eksempelvis et bruncharrangement med minigolf – er vi ligeledes meget gerne behjælpelige hermed.

Vi råder over 4 lokaler, hvori der kan afholdes selskaber:

- Caféen: Kapacitet op til 40 personer
- Spisesalen: Kapacitet op til 35 personer
- Festsalen: Kapacitet op til 82 personer (ved runde borde: 63 personer)
- Kursus- og konferencesalen: Kapacitet op til 130 personer (runde borde op til 110 personer)

 All Inclusive

Du kan klikke på annoncen for at se den i stor størrelse eller dowloade den. 

 

Arkaden

Arkaden

 

Festsalen

Festsalen

 

Restaurant

Restaurant